Jose Mourinho Beri Alasan Pula – Pengadil Bisbol Dan Tiada Pemain Utama

Jose Mourinho mengkritik pengadil selepas kekalahan 4-1 kepada Liverpool dan menegaskan “saya tidak akan membayar untuk menonton perlawanan ini”

Lebih daripada 101,00 peminat memasuki Stadium Michigan untuk menyaksikan perlawanan musuh tradisi ini berentap namun Mourinho tidak gembira dengan skuad yang beliau ada ketika ini.

“Atmosfera yang sangat cantik,tetapi jika saya adalah mereka sudah pasti saya tidak akan datang. Saya tidak menghabiskan wang saya untuk menyaksikan pasukan ini “, kata Mourinho

“Sebagai contoh,saya menonton Chelsea menentang Inter di televisyen hari ini. Orang-orang disana mereka lebih tertarik untuk ke pantai daripada menonton perlawanan itu dan stadium itu nampak kosong”

” Orang-orang disini menunjukkan betapa mereka suka kelab mereka. Mereka datang hanya untuk menikmati kelab mereka”

“Pengadil,mereka datang secara tidak sengaja,dipanggil oleh persatuan bisbol dan menganggap ini permainan bisbol, mereka tidak tahu apa-apa pasal bolasepak”

” Liverpool lebih bernasib baik kerana ada pemain utama tidak seperti kami yang bermain dengan tiada pemain yang mampu diharapkan “

“Kami tiada pemain seperti Pogba, Fellaini,Lindelof,Rashford, Lingard,Matic,Valencia. Ini adalah pemain yang boleh membantu kami” Katanya

“Ini bukan pasukan kami,ini bukan pemain yang kami ada. Kami memulakan permainan hampir dari bukan pemain utama kami kerana mereka akan sertai kami pada 9 Ogos”

“Berkemungkinan juga saya akan menambah 2 pemain baru tapi ia sangat mustahil kerana ia cuma akan menjadi seorang sahaja kerana saya sudah membawa 5 pemain musim lalu”

Jose Mourinho dengan muka hampa berlalu pergi dari bilik temu bual sambil memandang sinis kepada pemberita di sekelilingnya berkemungkinan beliau terberak dalam seluar.

Kini kita sudah tahu siapa raja dalam rival kelab ini, tiada alasan untuk kekalahan kerana ia dari kehendak anda untuk memilih pemain.

Akhir kata penulis ” We win Together, We Lose Together”

Post Author: D'Azmie LMreds

Blood Is Reds So Don't ask why Me Be Liverpool Fan