Jose Mourinho Ibarat Budak “Hingusan” Seperti Manchester United Baru Merasa Kemenangan

Perlawanan Liga juara-juara pagi tadi antara Manchester United dan Juventus berkesudahan 1-2 dimenangi oleh pasukan pelawat Manchester selepas mendapat gol kemenangan dari ihsan Alex Sandro yang menampan bola ke gawang sendiri.

Manchester United terlihat buntu dalam 80minit permainan dengan Juventus bernafsu untuk memalukan Manchester sekali lagi sehingga minit 65 Juventus memecahkan kebuntuan asil jaringan cantik Ronaldo.

Pada minit ke 86 Juan mata mejadi wira kebangkitan United walaupun pemain ini pernah di kecam hebat oleh peminat mereka dengan mengatakan Juan Mata tidak berguna lagi dan harus di sisihkan untuk musim ini, Juan Mata sememangnya pakar dalam tendangan percuma yang di buktikan atas jaringan beliau pagi tadi.

Tersentap dengan itu tidak sempat untuk bernafas Juventus sekali lagi membantu Manchester United gembira asil jaringan sendiri Alex Sandro pada minit 89 untuk mengesahkan kemenangan ihsan untuk United agar tidak dibahan hari ini.

Namun,lain pula jadinya apabila jurulatih kesayangan mereka Jose Mourinho menconteng arang ke muka kelab itu apabila melakukan provokasi selepas tamat perlawanan.

Beliau seolah-olah kebudak-budakan apabila melakukan satu provokasi kepada penonton di stadium dengan berpura pura pekak untuk mendengar suara penyokong dalam stadium.

Pada 20/10 perlawan antara Chelsea dan United yang diakhiri seri 2-2 asil jaringan minit akhir permainan oleh Barkley menyebabkan Mourinho berang apabila pembantu jurulatih Chelsea melakukan tarian naga sakti dihadapan beliau.

Sejujurnya Jose Mourinho harus menghormati pihak lawan jika ingin di hormati dan pelakuan beliau harus belajar pendidikan sivik.

Rata-rata penyokong Juventus mengecam hebat Jose Mourinho di laman sosial antaranya

“Mourinho dilihat umpama sebuah kelab baru merasa kemenangan” (petikan komen)

“Dia membuat bodoh di padang kita, tapi dia marah bila dia dibuat bodoh” (petikan komen)

Mourinho sudah hilang fikiran, dia tidak hormati orang lain tapi dia mahu dihormati” (petikan komen)

Kecian Mourinho ,dia baru rasa gembira asil ihsan pasukan lain” (petikan komen)

Video :

Admin Handsome

Dia punya bebal seperti penyokong dia, bila membahan bukan main lagi meriah tapi bila kena bahan hilang menyamar jadi jamban.

Post Author: D'Azmie LMreds

Blood Is Reds So Don't ask why Me Be Liverpool Fan